Hoe eindig je bovenaan in google?

      Geen reacties op Hoe eindig je bovenaan in google?

Heb je een website die je graag bovenaan in google ziet eindigen? Dan zijn er een aantal dingen die je zelf kunt doen, maar ook een aantal zaken die je beter door een online marketing bureau kunt laten doen. De SEO teksten schrijven voor op je website bijvoorbeeld, is iets wat je op zich prima zelf kunt, als je tenminste verstand hebt van keywords en hun plaatsing. Het adverteren op google kun je op zich ook nog wel zelf, maar het kan je wel veel meer opleveren als je dit door een marketing bureau laat doen. Zij weten immers beter hoe ze de juiste keywords kiezen en hoeveel concurrentie daar op zit. Bovenaan in google eindigen kan ook door middel van linkbuilding, en ook dat kun je enkel door een gespecialiseerd bureau laten doen.

Met linkbuilding bovenaan in google eindigen

Hoe meer websites naar de jouwe linken, hoe belangrijker en waardevoller google denkt dat jouw website is. En dat is waar linkbuilding om de hoek komt kijken. Dit heeft betrekking op korte blogjes en artikelen met (voor jouw site) relevante onderwerpen en links naar jouw site erin verwerkt. Deze worden door een online marketing bureau op allerlei verschillende website geplaatst die ze zelf bijhouden, en dat is de reden dat je het niet zelf kunt doen. Je moet immers over heel veel verschillende sites beschikken om al die blogjes en links te kunnen plaatsen, en dat is een onmogelijke opgave als je geen andere content hebt.

Waarom werkt linkbuilding zo goed?

De reden dat linkbuilding zo goed werkt is tweedelig. Als eerste zijn er meer sites die naar jou linken, waardoor google denkt dat je content waardevol is. Daarnaast gaat google bovendien jouw website linken aan de keywords die in deze teksten worden gebruikt. Wanneer mensen op die (voor jou relevante) keywords googlen zullen ze veel eerder jouw site te zien krijgen. Linkbuilding heeft dus een dubbele werking, en is voor vrijwel iedereen die van hun website afhankelijk is super interessant.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.