Een cilinderslot is veiliger én gebruiksvriendelijker

We kiezen steeds vaker voor cilindrische sloten om onze huizen beter te beschermen. Tegenwoordig worden cilindersloten het meest gebruikt voor diefstalbeveiliging, zowel bij deuren als ramen. Logisch want deze cilindersloten hebben veel voordelen vergeleken met andere soorten sloten. Zeker als je kiest voor een cilinderslot met knop installeert.

Cilindersloten zijn veiliger, want uniek

Cilindersloten, en zeker hun varianten met knoppen, kunnen het huis beter beschermen en een toenemend aantal inbraken voorkomen. Ze hebben te veel onderdelen, waardoor inbrekers meer tijd en energie nodig heeft om je woning binnen te komen. Cilindersloten zijn zelfs uniek, geen twee sleutels zijn hetzelfde.

Langere levensduur

Cilindrische sloten zijn duurzamer en hebben daardoor een langere levensduur. Vergeleken met andere sloten hebben dit soort sloten sloten veel minder defecten. Dit komt door hun complex mechanisme met een groot aantal onderdelen. De onderdelen hebben ondervinden namelijk weinig of geen weerstand. Alle onderdelen van het cilinderslot zijn makkelijk te bewerken. Dit is ook positief voor hun lange levensduur.

Makkelijk te herstellen

Hierdoor moet je het cilinderslot weinig of niet repareren. Indien nodig is het niet eens nodig om het gehele slot te vervangen, maar wordt meestal alleen de cilinder vervangen.

Met draaiknop

Dit dubbel cilinderslot is voorzien van een knop. Hierdoor heb je de keuze de sleutel alleen buitenaf te gebruiken. Binnen gebruik je de knop om de deur te openen en te sluiten. Je kunt ook kiezen voor een zogenaamde knopcilinder. Je kunt deze knopcilinder dan gebruiken als extra slot, bijvoorbeeld op je voordeur. Bij cilindersloten met draaiknop moet je geen zorgen maken over het verlies van je sleutel. Je gebruikt gewoon de knop om het cilinderslot te openen of te sluiten.

Voordelen cilindersloten

Cilindersloten zorgen dan ook voor heel wat voordelen. De belangrijkste zijn ongetwijfeld:

  • Veiliger
  • Eenvoudig in gebruik
  • Duurzamer
  • Eenvoudig te herstellen

Cilinderslot bestellen

Een cilinderslot bestellen doe je makkelijk online. Daar vind je de grootste keuze met de beste kwaliteit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *