Bedrijfskleding

      Geen reacties op Bedrijfskleding

bedrijfskleding

Het dragen van bedrijfskleding is bij een heel aantal bedrijven verplicht. Denk hier bijvoorbeeld aan een verpleegster, een kraamverzorgster, supermarkpersoneel etc.etc. Maar ook zijn er bedrijven waar het dragen van bedrijfskleding verplicht is omdat ze aan bepaalde veiligheidsvoorschriften moeten voldoen. De brandweer heeft jassen en broeken nodig van bepaald materiaal wat niet in de fik vliegt of smelt. Maar heeft u een klussenbedrijf of monteurs die langs gaan bij de mensen thuis dan is het heel belangrijk dat zij herkenbaar zijn en dat het logo van jouw bedrijf goed zichtbaar is. Je kunt alleen een jas of een sweater gebruiken en deze laten bedrukken. Maar er zijn sjaals, petten broeken en nog vele andere kledingstukken die je kunt bestellen. Bedrijfskleding is het visitekaartje van uw bedrijf.

Veiligheidsschoenen

Als er binnen jouw bedrijf gewerkt wordt met machines, hijsapperatuur of andere zware machines, dan is het verplicht om hiervoor de juiste schoenen aan te hebben. Deze schoenen kun je ook via je werkgever aanschaffen. De kans dat er materialen op je voet valt en dat je hierdoor letsel krijg is namelijk groot. Maar werk je op kantoor van zo’n bedrijf dan moet je er wel op letten dat je niet zomaar door de werkplaats of de bedrijfshal loopt. Want ook voor jou gelden dan deze regels. Natuurlijk is het belangrijk dat de schoenen goed zitten en dat je er de hele dag op kunt staan.

Reclame op de kleding

Wat ook een mooi punt is, is dat de zichtbaarheid van je bedrijf op de kleding je naamsbekendheid geeft. Vooral als je personeel veel langs de weg is, of bij de mensen thuis komt. Als jouw personeel een goed indruk maakt en professioneel overkomt, dan zullen de mensen dit onthouden. Als je een cadeautje wilt geven als je een open dag hebt, dan kun je ervoor kiezen om petjes of iets anders te laten bedrukken. Mensen zijn gek op gratis mee te nemen spullen en jouw naam  wordt bekend bij het publiek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *