Kiezen voor een goede verloskundige tijdens je zwangerschap

Verloskundige Rotterdam

Een goede verloskundige Rotterdam staat je bij gedurende je gehele zwangerschap samen met de kraamverzorgster. Een goede ervaren verloskundige kan je vinden bij Eva verloskundigen in Rotterdam en omgeving. Bij Eva verloskundigen werken kraamverzorgsters en verloskundigen nauw met elkaar samen om je zo de best mogelijke zorg te bieden tijdens en na je zwangerschap. Je zwangerschap is een speciale periode en je wilt natuurlijk deze op een zo prettig mogelijke manier ervaren.

Wat doet een verloskundige voor je

Je wilt gedurende je zwangerschap natuurlijk niks aan het toeval overlaten en daarom kan je bij een goede verloskundige al in een vroeg stadium van de zwangerschap terecht. Om te beginnen zal je een eerste controle hebben die bestaat uit een uitgebreid intakegesprek. Hierbij worden je vragen gesteld over je gezondheid, leefomstandigheden en het verloop van een eventuele eerdere bevalling. Op deze manier weet je zeker dat je de beste ondersteuning mogelijk geboden worden. Bij Eva verloskundigen kan je vierentwintig uur per dag terecht voor vragen en advies. Je hebt altijd een vast aanspreekpunt en bent geen nummer. Dit is wel een prettig gevoel. Vanaf tien weken kan je bij de verloskundige terecht voor je termijnecho. Je kan er ook voor kiezen om een pretecho te laten maken waarbij door middel van 2D beelden het geslacht vastgesteld wordt. Een verloskundige geeft je adviezen met betrekking tot je voeding en het leefpatroon tijdens je zwangerschap. Ook kan je er terecht op het moment dat je gaat bevallen.

Tijdens en na je bevalling

Voor je bevalling wordt er doorgesproken met je of je gebruik wilt maken van eventuele pijnbestrijding en de mogelijkheden hierin. In de week na je bevalling komt de verloskundige bij je thuis om diverse controles uit te voeren en een hielprik bij je baby uit te voeren. Je krijgt ook informatie over het consultatiebureau en een eventuele nacontrole mocht dit nodig zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *